Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла і навіть показала 4 кращих вправи для дому, на які піде всього лише 30 хвилин на день.

Так, артистка, позуючи на дерев'яній терасі і примірявши стильний спортивний костюм, продемонструвала міні-тренування, для якоого вам може також знадобитися диван або стільчик. При цьому Аніта задіяла і сідниці, і трицепс, і прес.

є 30 хв і вирішила потренувати? 4 вправи для дому: 1. Сідниці 20 разів 3 підходи 2. Мах назад 20 разів на кожну 3 підходи 3. Трицепс 10 разів 3 підходи 4. Прес 20 разів 3 підходи ✅

Фолловери не пройшли повз: "Гарна у вас українська. Можна продовжити😍 😍 😍", "😍спасибі величезне! 🤗", "Класна тераса і приємно чути українську😍", "все ідеально: тераса, вправи, вигляд, настрій... і прагнення розмовляти такою красивою мовою... вам дуже личить!".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще