У черговому випуску шоу "Орел і Решка", Ведучий Антон Зайцев відправився до Туреччини. У цій країні величезна кількість цікавих місць, але в новому випуску ведучий покаже дійсно унікальне місце. Він відправиться на місце, де на думку вчених повинен знаходитися Ноїв ковчег – легендарний біблійний корабель, на якому люди і тварини врятувалися від всесвітнього потопу.

Згідно з біблійним повір'ям, Бог сказав Ною, що хоче очистити світ і використовує для цього Всесвітній Потоп. Ною Бог дав завдання побудувати ковчег і привести на нього всякої тварі по парі. Дістатися до цього місця можна на таксі з міста Догубаязіт, розповів Антон Зайцев. За його словами, вартість такого вояжу становить 200 Турецьких лір або 30 доларів США.

Ведучий розповів, що на вигляд Ноїв ковчег виглядає, як дивна структура, що нагадує корабель, але знаходиться вона на горі. При цьому вона величезна. "На неї дійсно могли б влізти всі тварини", розповів Антон Зайцев. Також є легенда, що кілька тисяч років тому ковчег накрила лава через що він скам'янів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші і техніку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.