Ані Лорак постала перед своїми шанувальниками в красивому і ніжному образі, в довгій фаті і білій сукні. Однак користувачів Інтернету більше заінтригував її "наречений". Її фанати вже багато років приписують пристрасний роман з іншим російським виконавцем-Сергієм Лазарєвим. І він повинен закінчитися ніяк інакше, як весіллям.

Читайте Знай в Google News!

Тому на одному фан-акаунті був опублікований новий фотоколаж на тему їх казкового кохання. Тоді Ані Лорак з'явилася в вінчальному вбранні, а Лазарєв в білому костюмі, після чого ніжно обійняв її за талію, опустивши погляд.

Раніше виконавиця, в одному інтерв'ю вже заявляла про те, що у них з Сергієм склалася дуже міцна і трепетна дружба, так як знайомі вони ще з дитинства. Вона говорила, що у них дуже багато спільного і існує емоційний зв'язок.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

І фанати були дуже раді побаченому, тому описували, що краще вже Ані Лорак виходить заміж за Сергія Лазарєва, ніж за колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Раніше в мережі з'явилися кадри із закритої вечірки, яка була влаштована на честь 42-річчя Лорак. На ній були помічені одні лише чоловіки. Серед них можна виділити Ігоря Крутого, Філіпа Кіркорова і Лазарєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Королева після колючих зрад Тарзана відпалила з дагестанцем: "Це неймовірно..."

Як повідомляв "Знай.ua", Бред Пітт втомився від каламутних відносин між Анджеліною Джолі та його новою 27-річною пасією.

Знай.ua писав, зірка "Євробачення" Кончіта Вурст порадувала німців і оголила волохаті груди: "Як і очікувалося"