Михайло Поплавський, співак і ректор, не зупиняється в креативі і бізнесі, запрошуючи людей почастуватися українськими бургерами на 24 км траси Київ-Одесі. Саме там розташовано легендарний ресторан “Батьківська хата”, яка протягом останніх десятиліть намагалася стати гастроцентром водіїв, пропонуючи страви української кухні, чебуреки тощо. Цього разу лінійка закладу розширилася на три нові страви: бургер з молодою телятиною, з сиром тофу та куркою. Саме на честь цих бургерів Поплавський зняв свій проморолик.

Читайте Знай в Google News!

На ньому співак і ректор сидить у сорочці в клітинку за столом у своєму кафе. На ньому чорні латексні рукавички, щоб не замарати руки під час їжі. Перед ним - бургер, картопля і соус. Поплавський супроводив своє відео, на якому розповідає про нові бургери, активно просить усіх поласувати ними, такими словами: “Справжні українські бургери тільки в ресторані «Батьківська хата»! 🍔 Заїжджайте, смакуйте та насолоджуйтесь справжньою українською кухнею”.

Дивно, що у текстовому коментарі Поплавський не залишив точної вказівки адреси, адже на відео він неодноразово повторює “24 кілометр”.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Михайло Михайлович Поплавський опублікував чергове кумедне відео, на якому його можна побачити в незвичайному образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський заявив, що шанувальники незабаром почують нові пісні.