Українсько-ліванський підприємець і зірка вітчизняного телебачення, справжній секс-символ проєктів "Голос" і "Танці з зірками" Даніель Салем розповів, як вплинув на нього вибух у Бейруті. Як зізнається ресторатор-красень, його родичі уникли наслідків катаклізму, а ось багатьом друзям пощастило куди менше.

Читайте Знай в Google News!

Про це Салем розповів телеведучій Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Даніель Салем, фото: Новий канал
Даніель Салем, фото: Новий канал

"Ти ліванець, Бейрут твоя друга Батьківщина", — наголосила хронікерка у своїй відомій телепередачі, і запитала, чи особисто торкнулася його ця трагедія.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Родичі ні, але дуже багато друзів, які там, були поруч з вибухом… Ніхто не загинув, але дуже багато травм", — розповів про наслідки катастрофи Салем.

При цьому зірка наголосив, що він вважає, що врешті-решт у Бейруті все буде добре, оскільки він вже "настраждався".

Також у програмі Салем розповів і новини цього року як ресторатор. Попри локдаун йому вдалося адаптуватися до нових умов і не надто багато втратити у бізнесі. Більше того, він навіть спромігся відкрити новий заклад.

Нагадаємо, секс-символ "Голосу" та "Танців з зірками" позагравав із білявкою - кожна б не встояла.

Також Знай.uа повідомляв, що зірка "Танців з зірками" припинила "морозити" Притулу і Нікітюк - "Уникала, як могла".

А зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Євген Сморигін розповів про майбутню битву на Великдень. Він поділився своїми переживаннями через святкування в умовах карантину.