27-річна українська гімнастка і бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Анна Різатдінова вперше зважилася прийти в студію шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі". Вона поділилася інформацією, чому раніше відмовлялася від участі в цьому проекті. У цьому ювілейному сезоні з'являлися зірки, які раніше вже неодноразово брали участь у грі.

Читайте Знай в Google News!

"Насправді, я дуже довго відмовлялася від участі в цьому шоу. Вперше мені запропонували відразу після Олімпіади в 2016 році. З тих пір я щороку відмовлялася. Здавалося, що там дуже складні питання, на які мені буде важко відповісти. Боялася здаватися невпевненою і виглядати якось не так в кадрі. Тому уникала цього шоу, як могла", - розповіла дівчина.

На питання про те, що ж стало причиною згоди зараз, Анна заявила, що прийшов момент. Адже їй самій стало цікаво і після танцювального шоу прийняла рішення пробувати щось нове. Лише після участі в "Хто зверху?", вона зрозуміла, що всі переживання були марними. Бо всі один одного підтримували і олімпійській чемпіонці було дуже комфортно.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У фінальному раунді їй довелося лягти на скло, яке перевертається, а тіло — з'їжджає. Це був зоряний час Анни Різатдінової, так як у неї вийшов шпагат, який всіх здивував, коли їй ще доводилося відповідати на питання. Команда дівчат у цьому випуску перемогла і спортсменці приємно усвідомлювати, що вона причетна до цієї перемоги.

У цьому випуску команда дівчат перемогла. Анна зізнається, що їй приємно відчувати, що вона причетна до цієї перемоги. У команді Сергія Притули були Олег Кінзов, Даніель Салем і Валентин Міхієнко, а у Лесі Нікітюк — Валерія Толсторез, Даша Астаф'єва і, відповідно, Анна Різатдінова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська показала чоловіка, який був її "жилеткою" після розлучення: "Зірветься о третій ночі і…"

Як повідомляв "Знай.ua", як виглядали Пугачова, Повалій, Єфремов та інші селебріті в молодості - не впізнати навіть з ліхтариком.

Знай.ua писав, наречена Розенко спробувала спокусити елегантними східними рухами: "Скелет видно більше"