Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетне сімейне селфі з батьками - татом Миколою Петровичем і мамою Любов'ю Миколаївною, приїхавши погостювати до найблизчих людей. Так, артист позував на тлі скляної шафи, суцільно усипаної книгами в рідному домі, в Запорізькій області. Влад зізнався, що привітав сім'ю ще й з Днем вчителя 4 жовтня, адже мама і тато - головні вчителі по життю.

П'ЯТЬ вчителів 📚 ⠀ Троє за освітою і двоє по життю. ⠀ Заскочив, обійняв, поцілував. ⠀ З Днем Вчителя!..🤗

Фолловери залишилися в захваті: "те, що ми Вами Влад захоплюємося, однозначно гордість і заслуга і Ваших, навіть на вигляд, прекрасних у всіх сенсах,❤️🤗👍👏👏👏❤️❤️❤️💐🌺🌷🌼🌹🥀🌺💐 вчителів!!!", "Радий бачити. Здоров'я. Удачі вам всім.", "Це найкращий подарунок коли ще можна обійняти своїх батьків!!!👍Найкращих наставників і учителів.❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Ви Класні!!!!)))))))))".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще