Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, зробленим, мабуть, під час якогось світського заходу або корпоративу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Влад Яма виклав фотографію, на якій постав на огляд публіки в незвичайному, і навіть комічному образі. На знімку танцюрист з'явився в ошатному сірому костюмі-трійці з білою сорочкою, але без краватки або метелика. Шоумен тримає в одній руці мікрофон, а другою кудись показує з дуже серйозним виразом на обличчі.

У підписі до фотографії Влад Яма жартівливо написав: "А ТИ вже написав, що «весна прийшла»?". Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Головне, щоб весна була в душі! Чого Вам бажаю! А Ви світлий, Влад. Дивилася "Танцюють всі", ой який ви красень, з почуттям гумору, такту і без корони на голові", "Прийшла, тільки вчора заметіль і знову багато снігу. Але сьогодні сонце і це добре", "А де весна?", "Ні, вже біжу писати", "Ні, а треба було?", "Я весна, ночі без сну, я принесу за собою", "Запахло весною. Хуртовинам відбій", "Так, звичайно", "У нас ще в Харкові сніг випав і холодно, весна не прийшла", "Владислав, та вже і так видно, що весна!", "Ні. Весна приходить 21 березня", "Це наказ?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.