На початку телевізійної кар'єри Влад Яма приховував все, що пов'язано з його особистим життям. Він рідко згадував під час ефірів або в інтерв'ю журналістам навіть про свою кохану, і не меншою таємницею покрив і все, що пов'язано з сином Леоном. Проте з часом Яма став менш потайливим і зараз часом радує шанувальників рідкісними сімейними фото.

Так, одним з останніх на сторінці Влада в Instagram стало фото з маленьким сином, якого він ніжно обіймає.

"Синок, я Тебе сильно-сильно "блюблю", ну ти зрозумів. Всіх зі Святом!", - написав Яма в соцмережах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що 22 листопада світ святкував День сина. Швидше за все, Влад Яма привітав свого "богатиря" з святом цим зворушливим фото.

Раніше ми писали, що відомий український танцюрист і постійний гість розважальних шоу Влад Яма напередодні нового ефіру "Танців з зірками" поділився архівних знімком з однією з перших партнерок на паркеті.

Фанати танцюриста заявили, що дівчинка дуже сильно схожа на Потапа. Фотографію Яма опублікував в Instagram.

Також раніше ми писали, що суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма зізнався, що готовий заради однієї з учасниць на все, навіть якщо це коштуватиме йому здоров'я.

Під час прямого ефіру півфіналу популярного проекту "Танці з зірками" суддя і відомий хореограф зробив несподівану заяву.

А мова йде про епатажну учасницю проекту Лесю Нікітюк.

Після виступу Никитюк і Максима Єжова Влад сказав, що з'їсть аркуш, на якому написано порядок виступу учасників, якщо їх пара переможе у фіналі.

Після того, як стало відомо, що пара Никитюк-Єжов таки пробилися в суперфінал, журналісти звязались з Ямою і дізналися, що він насправді думає про це.

Нагадаємо, Леся Нікітюк оригінально помстилася суддям "Танців з зірками" і відповіла їм на критику в соцмережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, суддя шоу "Танці з зірками", балерина Катерина Кухар здивувала відвертим танцем.

Знай.uа писав про те, що новий ефір "Танців з зірками" подарував глядачам подвійну насолоду.