Відомий український співак і шоумен Діма Коляденко презентує кавер на відому пісню Ірини Білик — "Фарби". Аранжувальником і саундпродюсером треку виступив модний музикант Томаш Лукач - LUKACHSOUND.

Читайте Знай в Google News!

" у піснях Ірини є життя, енергія і звучання! Я щасливий, що буду виконувати"Фарби". Це дуже містична пісня. Текст досі не втратив свого значення, а про музику я взагалі мовчу! Іра-геній! Вона вміє писати хіти. Я радився з нею щодо аранжувальника, і вона схвалила Томаша. Вийшла цукерка! Я думаю, що людям сподобається легендарна пісня Ірини Білик у виконанні Діми Коляденко", - поділився Коляденко.

Кавер "Фарби" від Діми Коляденко — це нове дихання відомого і улюбленого хіта: сучасне звучання, містичні вібрації. За словами Коляденка, він давно хотів записати кавер на цю пісню, але Ірина Білик завжди йому відповідала, що не можна.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

" цього року, взимку, ми з друзями відпочивали в Єгипті. І тоді я запропонував Ірі ідею - до її ювілею заспівати" Фарби", а інші артисти теж, щоб заспівали її хіти. Білик ця ідея дуже сподобалася! Вже свої версії каверів випустили Аліна Гросу, Ассія Ахат, Віталій Козловський. У Ірини Білик мільйон красивих пісень-хітів, але "Фарби" - моя улюблена! Тому я захотів заспівати саме цю пісню!"- розповів співак і шоумен про історію створення пісні "Фарби".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Коляденко поділився справжньою причиною розлучення з Білик.

Як повідомляв Знай. ua, Ірина Білик до 50-річного ювілею зважилася показати себе "без гриму".

Також Знай. ua писав, що колишній Білик Діма Коляденко відверто розповів про схуднення, ревнощі та орієнтацію.