Ось цих дам знають десятки мільйонів людей, що привносить великий інтерес, як же вони виглядали задовго до того, як стали зірками. Швидше за все, в дитинстві вони і не здогадувалися, що стануть настільки популярними. Майбутні знаменитості, в більшості своїй, росли, як звичайні діти.

Читайте Знай в Google News!

Пропонуємо нашим читачам подивитися, як Єлизавета Боярська, Анастасія Заворотнюк і Христина Асмус виглядали в дитинстві.

Єлизавета Боярська, фото: Instagram
Єлизавета Боярська, фото: Instagram

Єлизавета Боярська народилася в 1985 році в родині відомих акторів Михайла Боярського і Лариси Луппіан. Мабуть, гени взяли своє і Ліза вирішила стати акторкою, як її батьки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram

Ім'я Анастасії Заворотнюк стало відомо після виходу серіалу "Моя прекрасна няня". Мати зірки - народна артистка Росії Валентина Заворотнюк, а батько — телережисер, Юрій. З чуток, зараз 48-річна Анастасія бореться з раковим захворюванням, яке було діагностовано після народження другої дочки.

Христина Асмус, фото: Instagram
Христина Асмус, фото: Instagram

31-річна акторка Христина Асмус спочатку займалася спортивною гімнастикою, проте її зацікавила Акторська кар'єра. Зараз зірка активно знімається в різних проєктах і вже зіграла кілька скандальних ролей. Сама зірка виховувалася в простій родині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Христині Асмус наставили величезні роги, чорна помада не врятувала - "Що таке важко".

Як повідомляв Знай.uа, леопардиця Асмус поекспериментувала із зовнішністю: "Кайфувала і мучила".

Знай.uа писав, Христина Асмус стала вебкам-моделлю - голі груди побачили всі.