Дружина відомого любителя президента країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна Олега Газманова Марина опублікувала свіжу порцію фотографій, на яких вона разом зі своїм сімейством насолоджується відпочинком в неймовірно красивих променях заходу. Крім фото Марина також поділилася особистою історією про "жіноче" всередині неї і про те, як можна використовувати внутрішню "магію".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Газманової в мережі Instagram.

Публікація Марини Газманової, скріншот: Instagram
Публікація Марини Газманової, скріншот: Instagram

"Жінка в мені народилася, ох як не відразу! Чесно зізнаюся, вона проривалася в муках боротьби між: я все сама і подумаю про це завтра! Моя енергія швидкого розуму і владної мови дисонувала з моєю пластикою і миловидним обличчям. Все було б добре, якби не було так важко в світі чоловіків в тілі жінки боротися з ними за місце під сонцем чоловічими ж методами. Тут ми в програші! А програвати, я не люблю! Йду по перону вокзалу, несу важку сумку, обличчя зосереджене, очі колючі, рука болить від тяжкості вантажу в долоні. Тут ще дзвінок, роздратовано вихоплюю телефон з сумочки і різко відповідаю. Дзвонить моя італійська приятелька, вона аж здригнулася від тембру мого голосу: -мила, щось сталося! Коротенько пояснюю, чим зайнята. Вона здивовано у відповідь: - розслабся, включи жінку! Стільки знайдеться бажаючих тобі допомогти, та й саму тебе на руках поставлять у вагон на твоє місце! Мені стало цікаво, випробувати свої чари. Я заспокоїлася, включила м'яке світло в очах і перетворилася на магніт для шукачів дотягнути сумку! Майже миттєво підійшов хлопець, і запропонував допомогу. Все б було добре, але потім він ще довго намагався зі мною поговорити в поїзді. Тоді мені було незручно його відшити відразу, після того як подякувала за допомогу. А даремно! Багато чоловіків розуміють ясне: - ні, дякую! Я сиділа і думала, краще б сама дотягла ношу і ніхто б не капав на мізки. Мій внутрішній чоловік у своїй уяві вже кілька разів послав співрозмовника! ... Жінка -величезний дар, даний нам у випробування, поки не навчимося жіночністю користуватися на благо собі та іншим!, - розповідає Марина Газманова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Марина Газманова, фото: Instagram
Марина Газманова, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що наприкінці серпня відомий співак, володар звання Народного артиста Російської Федерації і автор хітів "Эскадрон", "Есаул" та "Закрой мои глаза" Олег Газманов на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram заявив, що разом з дружиною перехворів на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Газманов напхав цілий рот молодому жеребцю на очах сина і дружини.

Як повідомляв Знай.uа, Газманов похвалився черговим орденом від Путіна.

Знай.uа писав, тяжка китайська хворь скосила Газманова.