Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість повідомила радісну новину - 2 жовтня відбулася довгоочікувана прем'єра її кліпу на пісню "Тonight". Дівчина відірвалася в ролику по повній, даруючи численним шанувальникам літній настрій. Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що через всього кілька днів ролик встиг набрати більше мільйона переглядів на YouTube. На честь радісної події Мішель виставила уривок з кліпу, де навколо неї їздив мотоцикл, поки сама артистка розмахувала двоколірним капоті, немов тореадор на кориді. При цьому Андраде не упустила можливості засвітити оголені сідниці в міні-шортах.

один мільйон!! На кліп tonight❤️🙏 ура!! дякую всім!!! Тільки початок🦋

Фолловери не пройшли повз: "кліп повинен зібрати більше😁, ця пісня повинна стати хітярою. На кліпі має бути не менше 10🍋 кліп і пісня просто, та словами не описати😍 🔥", "красуня так тримати😍 👍 💋❤️", "мішелька природжена збуджувати біків 🐂❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.