Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу телезірка показала миле фото і відповіла на найпоширеніше питання – це питання про її незвичайний годинник, які шанувальники часто бачать у неї на руці.

Читайте Знай в Google News!

"Найпоширенішим питанням в особисті повідомлення за останні три роки було - "а що у вас за годинник?"Отримавши сьогодні в черговий раз такий запит, вирішила відповісти всім і відразу. Це годинник SUUNTO, модель Spartan Sport Wrist HR. Підібрати те, що мені підходить вдалося з третьої спроби. Перші два довелося повертати в магазин.

Плюс:

✅ Ця модель дозволяє вимірювати дистанцію на відкритій воді. Якщо вас ця активність не цікавить - ви або не плаваєте взагалі або тільки в басейні - на цю модель не варто витрачатися. Ті Годинники, що вимірюють GPS у воді, відразу потрапляють в значно більш високу цінову категорію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

✅ Suunto дуже точно вимірює відстань при бігу, повністю збігається з вимірами за допомогою мобільних додатків. Для мене це важливо. Пробувала інший бренд, який сильно "обманював" і показував більшу дистанцію, ніж ти пробігла.

✅Мені подобається дизайн зовнішній, який підходить майже під весь одяг, крім, напевно, вечірньої сукні. Саме "меню" теж дуже зрозуміле і просте.

✅ Вартість. Ці фінські годинники коштують десь в півтора рази менше, ніж їх аналоги в лінійці Garmin. Хоча їх все одно складно назвати "дешевими", - розповіла Марічка в підписі до фото, а також додала мінуси цього годинника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, телеведуча Марічка Падалко віддала сина у "спартанські" умови.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що над сином Марічки Падалко знущаються вчителі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.