Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, втікши від дощової осені в спекотний Єгипет і позуючи в одному з готелів Шарм-ель-Шейха. Так, артистка приміряла стильний яскраво-червоний костюм і облягаючий корсет з глибоким декольте, доповнивши образ круглими сонцезахисними окулярами, а також намистом з черепашок. При цьому красуня блиснула шикарною розтяжкою і стрункою фігурою, пожартувавши, що її біологічний годинник не перейшов в режим відпочинку, а організм сам бажає робити фірмовий мах ногою в ліфті, селфі з якого Настя зазвичай постить під хештегом #мойлифтмоиправила.

той випадок, коли біологічний годинник показує поїздку в ліфті 😂

Фолловери не пройшли повз: "як же піднята красиво ручка 😍", "краса просто", " Супер🔥 🔥 🔥"," о таааак 06: 00 ніхто не відміняв! Яскравого відпочинку! 😁 👍 💐 ⛲ 😉 ", "Мій Єгипет-мої правила😉".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.