Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила барвистий кадр, де позувала на тлі Червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Так, зірка зізналася, що через проливні дощі останні два дні, з приходом справжнісінької осені, Олександра вже встигла гарненько промокнути через роботу, проте зазначила, що свіжі випуски шоу "33 за 3" на телеканалі ICTV точно того варті. При цьому Саша приміряла яскраво-червоні штани із завищеною посадкою, шкіряний блейзер і стильні півчобітки, підкресливши струнку фігуру.

Додаю яскравості цим дощам)) Другий день мокну на роботі! Але це того варте - нові випуски #33за3 будуть вибуховими🔥

Фолловери не пройшли повз: "Круто дуже в Червоному на тлі червоного корпусу 👍"," черевички ульотні 👍 👍 а ви просто лялечка😍", " Сашенька, лук, прям, в китайському стилі. На підтримку Дімі😉","яка ви красуня🌹".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.