Ектор Хіменес-Браво, зірковий шеф з Латинської Америки, які останні роки прожив в Україні, поїхав з неї! Проте не варто лякатися - Ектор виїхав до Туреччини, щоб насолодитися відпусткою. У зіркового кулінара багато роботи: суддівство в “Майстер Шефі”, керування власними ресторанами, вигадування нових рецептів - не дивно, що він вирішив поїхати на море.

Читайте Знай в Google News!

Ектор поділився декількома відео і фотографіями, на яких можна побачити кулінара і воду. З фотографій можна зрозуміти, що Ектор не вміє плавати, бо на ньому рятувальний жилет, що вода прозора і манить, що супершеф регулярно відвідує тренажерний зал.

Ось такі слова написав Ектор біля своїх відео: “Водичка просто супер 🌊 Я знаю, що в Києві зараз дощить і немає сонечка. Але Ви вже мене вибачте, я так давно не дозволяв собі розслабитися та відпочити. Незабаром я повернуся до роботи і буду знову радувати Вас своїми світлинами з роботи. А поки що потерпіть ще трохи, добре?”

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя "Майстер Шеф" зворушив зізнанням про Україну.

Як повідомляв Знай.ua, рецепт кремового сніданку від Ектора.