Відомий російський співак, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв частенько радує своїх шанувальників у мережі відвертими історіями і свіжими публікаціями. Цього разу співак похвалився спільною фотографією з сином Джона Леннона - Джуліаном.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Ніколаєва в мережі Instagram.

Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram
Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram

"Сьогодні батькові цього хлопця виповнилося б 80 років. Хлопця звуть Джуліан, а його батька Джон. Леннон. Я бітломан, і назавжди їм залишуся. Тому дата для мене серйозна. А на цьому фото - в одному з барів Лос-Анджелеса ... років тому.", - підписав фотографію короткою історією Ігор Ніколаєв.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Джон Леннон, фото: gettyimages
Джон Леннон, фото: gettyimages

У коментарях під публікацією зібралися істинні цінителі творчості, як Джона Леннона, та І Ігоря Ніколаєва: "А хіба сина Джона і Йоко Оно звуть не Шон!?"; "І з ким ви тільки не випивали"; "Світла пам'ять, Бітлз назавжди!!!"; "Це фото - це вже ціла історія життя!!! Супер! Творчих вам успіхів!!!"; "Схожий і на мати і на батька!".

Так, в суботу, 9 жовтня, могло виповнитися 80 років легендарному британському рок-музиканту і композитору, засновнику гурту The Beatles Джону Леннону. Як відомо, 8 грудня 1980 року п'ятьма пострілами в спину Джона Леннона вбив громадянин США Марк Чепмен, який за кілька годин до цього взяв у Леннона автограф на обкладинці його останнього альбому Double Fantasy. Від поранень Леннон помер у лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній будував ідеальну сім'ю: як виглядає щастя Ігоря Ніколаєва.

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Знай.uа писав, колишній королевою Миколаїв показав, як виглядав наш світ до карантину: "Бачиш, доню...".