Актриса Наталі Портман (39 років), зробила блискучу акторську кар'єру, знявшись у ряді фільмів, що стали легендами. В її послужному списку такі культові картини, як" Леон кілер"," Зоряні війни","Чорний лебідь". Однак побувати в ролі супергероя Портман ще не встигла. І зараз вона має намір " наздогнати "в цьому плані Холлі Беррі, Дженніфер Лоуренс, Галь Гадот та інших" кіногероічних " актрис. Стало відомо, кого " Матильда "зіграє в новому фільмі"Тор: любов і грім".

Це вже четвертий фільм про скандинавського бога-супергероя у всесвіті Marvel. Наталі постане перед глядачем все в тому ж амплуа астрофізика і Земної коханої Тора Джейн Фостер, але тепер одягне супергеройську мантію.

Портман повідала, що її героїня буде боротися з раком молочної залози. Але Джейн вдасться підняти молот М'єльнір і таким чином отримати силу бога грому.

Для нової ролі Наталі щільно трудиться. Щоб відповідати параметрам супергероїні фізично, вона наполегливо тренується.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Орієнтовно фільм представлять у лютому 2022-го.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Оскар 2020" приголомшив весь світ: Наталі Портман протестувала, Кіану Рівз показав маму, а Біллі Айліш вшанувала Кобі Брайанта.

Як повідомляв портал Знай.uа, своїм схудненням Адель на 90% зобов'язана дієті. Співачка скоротила вживання цукру, а також почала дотримуватися сиртфуд-дієти.

Також портал Знай.uа писав, що на просторах мережі з'явилися фотографії схудлої Адель з відпочинку на Карибських островах.