Пекуча брюнетка з дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха - одна з "холостячок" серед зірок шоубізнесу. Співачка гарно відпочила у Кемері в Туреччині на all inclusive, а тепер відпрацьовує фізичними вправами зайві калорії і кілограми.

Читайте Знай в Google News!

Карколомна красуня опублікувала в соціальній мережі Іnstagram цілий сет коротких відео, як їй вдається підтримувати таку розкішну фігуру.

ОТРАБАТЫВАЮ all inclusive 💪🏻😂Пришло время 1,2,3,4..⏰ Продолжайте листать 🔜 Утренние часы уже сами по себе - настоящее испытание силы и воли 🤬🥵", - підписала пост красуня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як виявилось, за красу треба дорого платити - щоденні виснажливі тренування, підрахунок калорій і алкоголю і правильне харчування. Лише в такому разі можна виглядати "цукерочкою", як Віка.

Фолловери відзначили неймовірну працю, яку дівчина вкладає у тренування.

"Класс, бы тоже позанималась🔥🔥🔥", "Молодчинка! Столько сил за красоту!👏👏👏🔥💯", " Мощно🙌", " Очень позитивная и красивая❤️", - пишуть фолловери.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віка з "НеАнгелів" зізналась, чи стала би учасницею реаліті "Холостячка": "Водити за ніс чоловіків..."

Також Віка з "НеАнгелів" зізналась, чи пробачила колишнього коханого за зраду.

Раніше Знай.uа склав топ найсексуальніших українських "холостячок", про яких мріють всі чоловіки. Віка з "НеАнгелів" - одна з найбажаніших наречених.