Відомий український артист й вокаліст гурту "Время и Стекло" Олексій Завгородній більш відомий, як Позитив та його партнерка по проєкту "Танці з зірками" хореографиня Юлія Сахнєвіч, не змогли вийти на паркет ток-шоу через стан здоров’я. Про це він повідомив на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Під час сьомого ефіру проєкту стало відомо, що співак отримав позитивний тест на виявлення коронавірусу. За його словами, під час репетиції напередодні виступу, Юлія втратила свідомість, а здоров’я Позитива в той день різко погіршилося, у зв’язку з чим пара вирішила звернутися за порадою до лікаря.

Позитив і Юлія Сахневич, фото: Instagram
Позитив і Юлія Сахневич, фото: Instagram

"Ребзя, до останнього сподівався, що зможемо вийти на паркет @tanci1plus1 і показати наш головний козир. Піднялася температура до 39 і з'явився сильний біль в тілі. Здав тест на ковід і відразу ізолювався в очікуванні результатів. На жаль, пару годин тому прийшли результати тесту - "виявлено". Будь ласка, бережіть себе і стежте за своїм здоров'ям! Всіх обійняв ❤️", - написав Позитив у соцмеержі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Вже через деякий час співак дізнався, що його тест виявився позитивним, в той час, як Юлія отримала негативний. Зрештою, Олексій вирішив самоізолюватися, аби не ризикувати здоров’ям інших учасників проєкту.

Позитив пообіцяв, що обов’язково продемонструє танцювальний номер, який вони з дівчиною готували увесь тиждень, в онлайн режимі під час наступного ефіру.

Нагадаємо, що нещодавно коронавірус виявили в Олега Винника та його партнерки Олени Шоптенко. Пізніше пару дискваліфікували з “Танців з зірками” через те, що вони пропустили два ефіри підряд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.