Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист виклав кумедне відео, на якому зібрані уривки з його численних виступів на сцені і світських заходів, де чоловік демонструє свій фірмовий шпагат, пластично закидаючи ногу вище голови. Незважаючи на те, що Андрію вже 50 років, він досі може повторювати такий "трюк", проте зізнається, що для цього у нього має бути гарний настрій.

#шпагат#магат можу, коли пре! У кращому сенсі цього слова!). Всім #респект з #Сочі

Фолловери залишилися в захваті, порівнюючи Андрія зі скандальною балериною Анастасією Волочковою, яка так любить похвалитися шпагатами: "Десь розхвилювалася Волочкова", " Нехай ці 90-ті залишаться у нас в серцях 1996 年 ви кращі Андрій😀", " У мене зараз була розтяжка рота в усмішці 😁 Круть🔥 🔥 🔥 🔥", " Супер!!!🔥 🔥 🔥Андрію, ваш позитив не вичерпається ніколи!!!👍 👍 👍 ", "Волочкова відпочиває!!👍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше