Спортсменка, тренер телепроекту" Зважені та щасливі " і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська запропонувала українкам стати кращою версією себе і обміняти кілограми на гроші. Про це вона написала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Марина Боржемська несе в широкі маси культуру не тільки спорту, а й правильного харчування. Так, вона допомагає худнути і стає здоровішою не тільки учасникам проекту, а й простим українцям, навіть в режимі онлайн.

"міняй кілограми на гроші 💪 вперше в моїй програмі схуднення унікальна можливість не тільки стати стрункішою і сформувати правильні звички, але, і виграти 10.000 грн", - пише Марина.

Боржемська запропонувала пізнавальні пости про основи здорового способу життя, а також сімейне меню на 21 день і цікаві рецепти. Крім того, домогтися ідеальної форми вона пропонує не тільки харчуванням, але і активними тренуваннями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українки активно відгукнулися на пропозицію зіркового тренера і зважилися на кардинальні зміни своєї фігури, способу життя і мислення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня тренера" Зважених та щасливих " Боржемська показала найбільше щастя.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала кращі пози в купальнику.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважені та щасливі" Боржемська відкрила секрет успіху.