Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка похвалилася трепетним спільним кадром з виконавицею Юлією Саніною, солісткою українського гурту The Hardkiss. Наталя зворушливо привітала красуню з 30-річчям 11 жовтня, яке та, до слова, відсвяткувала на паркеті шоу "Танці з зірками". При цьому Могилевська відшукала раритетний знімок багаторічної давності, на якому маленьку Саніну ледь можна впізнати.

знайдете 10 відмінностей? :)) Рок-діва, з Днем народження, ніжна і талановита @the_hardkiss! Квітни, сяй, будь щасливою! Обіймаю! Голосую за вашу пару на»Танцях з зірками"! Удачі! ❤️💋

Фолловери залишилися в захваті: "Наташа М. напевно п'є лексир молодості🍷 👍", "Юлія виросла, а Наталя анітрохи не змінилася🔥 🔥 👏"," клас! ❤ ️ ", "Чому всі 40річні виглядають краще за себе 20річних?😆Еліксир молодості?) Кров чоловіків?)) 😁 ", "Наталі!Ви взагалі не помінялися !Все така ж красуня !🔥 ", "Які ви обидві гарненькі. 😊Відмінності лише в різниці в пару трійку років, а так дві прекрастні людини...❤️😊🙂".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".