33-річний Ігор Ласточкін досить знаменитий український актор, телеведучий, гуморист, шоумен і капітан команди КВК "Збірна Дніпропетровська". Він з 2016 року веде передачу "Розсміши коміка", замінивши при цьому Віктора Васильєва.

Читайте Знай в Google News!

А з 2015 року є членом журі та тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху". Крім того, він прийшов на заміну Володимиру Зеленському, який в 2019 році вступив на посаду Президента України, в команду "Квартал 95" разом з Володимиром Мартинцем, Юрієм Ткачем і Юрієм Великим і через якийсь час пішов.

Зараз він на своїй сторінці в Instagram з 658 тисячами передплатників опублікував знімок при використанні однієї з масок, що змінюють зовнішність. "З початком трудового тижня, судячи з усього вона завтра закінчиться!!!!",- написав він. У гумориста вирячені очі і трохи пом'ятий ніс через цей фільтр.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Хто тебе так приділив??))) ", "То вираз обличчя, коли знаєш..Хто якщо не ти-красивий!???)))) ", "Ласточкін вже не той))", "У нас все одно робочий день ніяких свят і вихідних", "Який милашка", — написали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила "лляним" весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "Еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу