Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу зухвале фото, на якому позує зі зброєю в руках, а в підписі до нього розповіла своє ставлення до хейтерам, які коментують її публікації в мережі.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Камінська написала: "Окремий підвид жителів соцмереж – хейтери. Для себе я чітко ділю їх на два типи: тижемать: де твої діти, знову роздяглася, разведенка, ш і б; ⁃ ненавиджу в вас все: переколота, товста, безголоса, порошинка на руку потрапила. Єдине місце реалізації таких людей по життю-коментарі в соцмережах. У них немає друзів, вони глибоко самотні, і навіть часто схожі між собою зовні. Залежно від фото в публікації ці невеликі зграї кучкуються в коментарях і починають писати мені абсолютно все, намагаючись зачепити і образити. Але це, дорогі мої, неможливо. Ображаючи когось, ви ображаєте тільки себе. Я адекватно реагую на критику, але в 90% випадків в коментарях – тупі необгрунтовані образи. Тому, якщо хочете бути посланими по вірному маршруту або, куди ефективніше, в блок, не стримуйтеся".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.