Анна Заворотнюк - 24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі знімки з нової фотосесії на природі. На нових кадрах красуня з'явилася в цікавому образі, а в підписі до публікації пофілософствувала.

Читайте Знай в Google News!

"Навчитися слухати природу, шелест вітру, трави побачити красу в цих в'янучих листках, в цьому майже заснув лісі, в цій вже пожовклій траві. Стати єдиним цілому з цією дивовижною красою. Мені здається, це найкраща медитація. Шкода, що ми так рідко помічаємо цю красу природи і не бережемо її, адже саме в ній ми черпаємо натхнення, силу і здоров'я. Так само черпали натхнення і були зачаровані красою російської природи поети і письменники", - написала Анна Заворотнюк у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.