Популярна американська сенсація, 18-річна співачка Біллі Айліш, чиєю візитівкою стали закочені очі та повна відсутність емоцій на обличчі, активно веде свій профіль в Instagram. Дівчина здобула шалену популярність, просто залишаючись собою і роблячи те, що хоче.

Біллі Айліш завжди виступала за те, щоб її сприймали, як особистість, записувала спеціальні ролики про те, що вона більше, ніж просто тіло. Дівчина підтримує багато соціальних рухів. Проте, попри все це, вартувало їй вийти на вулицю у вбранні, яке обтягує тіло - в мережі розмов лише про її фігуру.

Рідкісний вихід зірки став справжньою сенсацією, адже раніше Айліш не з'являлася на публіці без мішкуватого оверсайз-вбрання, пише Daily Mail.

Біллі Айліш з'явилася перед фоторепортерами в мереживному бюстгальтері, топі нюдового кольору, що обтягує фігур, і спортивних шортах в тон, а також в коричневих високих шкарпетках від Gucci та гумових шльопанцях марки Yeezy. Айліш поклала одну руку в кишеню, а в іншій вона тримає телефон.

Незвичайний образ співачки доповнило яскраво-зелені волосся, зібране у високий пучок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Мережі розгорілася активна дискусія на тему розповнілої фігури артистки. Так, деякі фани похвалили зірку за сміливий вихід, в той час, як інші критикували Айліш за зайві кілограми.

"Вау, тепер зрозуміло, чому вона носить мішкуваті речі!", "Дуже красива", "Розкішне тіло", "Продовжуй в тому ж дусі, красуне!" - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Біллі Айліш прикрасила відразу три обкладинки культового глянцю

Як повідомляв портал Знай.ua, невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш

Також Знай.ua писав, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор у мережі.