Популярний український актор-комік і шоумен Ігор Ласточкін, який після відходу Зеленського в політику приєднався до "Кварталу 95", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зірковий Татусь показав милі фото з сином, якого відвів у нещодавно відкритий Музей науки в Києві.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Ігоря Ласточкіна і його сина можна побачити на вході в Музей науки, куди вони прийшли, як і годиться, в захисних масках. Вони обидва весело позують на камеру і, напевно, посміхаються, але за масками цього не видно. У підписі до публікації актор-комік написав: "Якщо ви вирішили всією сім'єю відвідати Музей Науки на ВДНГ, не повторюйте наших помилок і купуйте квитки заздалегідь онлайн на конкретний час і дату! Інакше ви ризикуєте не потрапити в музей і задовольнятися рядом виставкою роботів трансформерів". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Ласточкіна, розчулюючись їм з сином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, колишній друг Зеленського Ласточкін нарешті здався на публіці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ткач з "Кварталу 95" похвалився відпусткою з дівчатками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ігор Ласточкін розбавить "Лігу сміху" "українським Джокером".