Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. Знаменитість вирушила в теплу Одесу разом з чоловіком, хокеїстом Олегом Петровим, показавши не тільки красу міста біля Чорного моря, але і кумедний ролик, на якому вирішила розслабитися в номері готелю.

Так, красуня приміряла лише довге чорне худі і білі капці, з розбігу застрибнувши на широке ліжко, застелене білосніжними простирадлами. Артистка вдосталь насолодилася прогулянкою серед затишних вуличок, а після вирішила як слід відпочити, засвітивши стрункі ніжки.

на сьомому небі 🥰

Фолловери засипали Соню компліментами: "Дуже класно ❤️😍🔥", "😍😍😍 красуня", " @1_petrov @sonyakayofficial бажаю вам, сімейного гарного відпочинку ❤️".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Софія Хлябич розповіла, як готувалася до весілля, яке відбулося 7 червня в колі рідних і близьких. Так, красуня Соня виставила кілька трепетних архівних кадрів, на яких показала, як обирала "ту саму", ідеальну весільну сукню для церемонії. Артистка відзначила, що переміряла багацько вбрань, перш ніж вибрати єдине і неповторне, в якому і зустріла таке важливе в житті кожної дівчини свято.