Серіал " Величне століття. Роксолана", що вийшов у світ, надав широку популярність турецькій актрисі Мер'єм Узерлі, яка зіграла в ньому головну роль — чарівну дружину падишаха Хюррем-султан.

Читайте Знай в Google News!

Зараз жінка продовжує зніматися в серіалах і вести аккаунт в соціальній мережі Instagram, де частенько ділиться новими знімками з шанувальниками, а також подробицями свого життя.

Так, на новому фото актриса позує в чорному вбранні і напівпрозорому боді, ефектно підкресливши фігуру кольте і сережками. При цьому Узерлі грайливо заглядає в кадр, що привело в захват її шанувальників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Актриса не залишила підпису до фотографії, але за хештегами фанати зрозуміли, що знімок зроблений на червоній доріжці фестивалю в Берліні. Вони залишили чимало компліментів і захоплених смайлів в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, актори "чудового століття" в реальному житті, як поза серіалом виглядають Хюррем, Сулейман і Пелін.

Як повідомляв Знай. ua, Мер'єм Узерлі показала тонкі нитки підтримки" чудової " грудей.

Також Знай. ua писав, що шикарна Мер'єм Узерлі з "чудового століття" продемонструвала звабливий виріз.