Відома українська співачка Катерина Бужинська часто радує шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі яскравий знімок. Шанувальники можуть насолодитися портретом своєї зірки.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Каті Бужинської в мережі Instagram.

Публікація Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Публікація Каті Бужинської, скріншот: Instagram

"Доброго ранку всім)) Гарної осені, бережіть себе і близьких)", - підписала публікацію Катя Бужинська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто також зазначити, що за кілька годин публікація Каті зібрала кілька сотень лайків, що для зірки шоубізу не так вже й багато, проте віддані шанувальники не поскупилися на компліменти: "Доброго і красивого ранку, і відмінного позитиву вам на весь день"; "Вау, яка красива"; "Дуже..."; "Навзаєм"; "Яка мила".

Також нагадаємо нашим читачам, що нещодавно Катя Бужинська в мережі Facebook звернулася до зіркових колег і поцікавилася, навіщо вони йдуть в політику: "сиджу і думаю, навіщо всі "лізуть" в політику?! Колеги, артисти - навіщо? Невже так хочеться державних грошей? Вам господь дав талант і місію дарувати людям радість і мистецтво! Я вважаю, кожен повинен займатися своєю справою! Хочеться вірити, що настане час, коли кожен буде на своєму місці і у всіх сферах працюватимуть професіонали! А як вважаєте ви?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Катя Бужинська присоромила зіркових колег у політиці: "навіщо всі лізуть?!".

Як повідомляв Знай.uа, королева натхнення Бужинська виставила напоказ головну гордість, не приховає жоден бюстгальтер.

Знай.uа писав, 41-річна Катя Бужинська в прозорому вбранні "Трухнула старовиною".