У сьомому випуску на кухні "МастерШеф" на СТБ судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський приготують для кулінарів-аматорів золоту класику проекту-конкурс, в якому учасники повинні зрозуміти один одного без слів.

Читайте Знай в Google News!

"сьогоднішнє випробування покаже, наскільки злагоджено працює команда, і чи зможуть учасники зрозуміти один одного без слів. Роками судді визначали блюдо для цього конкурсу, але ви ж 10 сезон! Тому, капітани, ви самі, придумаєте відоме класичне блюдо, яке за годину повинні приготувати учасники. Ви зайдете на кухню, почнете виконувати процес і залишите найбільш очевидні підказки на столі для вашого послідовника", - оголосить Ектор Хіменес-Браво.

За правилами конкурсу наступний учасник повинен здогадатися, що за блюдо планував готувати капітан і продовжити процес, який той почав. Потім залишити підказку для наступного кулінара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадавши, кухарі-аматори на" МастерШеф " зіграють у кулінарного Шерлока Холмса.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори " МастерШеф "дивували суддів кмітливістю, хто приготував пасту" як в кафетерії на хуторі " і вилетів з проекту.

Також Знай. ua писав, що суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки.