Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі затишне домашнє фото, а в підписі до нього поділила, як у неї протікає коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

"Я вже тиждень вдома. Я, звичайно, мріяла про відпочинок. Але, мабуть, треба було точніше формулювати, коли в космос запити посилала. Температура все ще є. Не 39, слава богу, але вже втомилася. Кашель, слабкість нестерпна, тіло ломить, і голова часто болить. Запахів і смаку немає. І взагалі немає інтересу до їжі. І неважливо що є, все таке однакове. Для мене це дуже незвично. Пожерти я люблю. Навіть при високій температурі і отруєннях у мене завжди раніше був апетит. Зараз прям змушую себе. Кажуть, що це все може повернутися з часом... У когось досвід і через два-три місяці був", - розповіла Христина Асмус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.