Українська активістка Національного екологічного центру і зоозахисниця Наталія Вишневська разом з актрисою Ірмою Григорівною Вітовською-Ванца не раз звертали увагу на проблему недотримання заборони на фотографії з тваринами в Яремче, який був прийнятий ще в 2013 році, проте хлопці з птахами продовжують продавати подібні послуги.
Читайте Знай в Google News!
На момент публікації, 17 жовтня, чоловік, який перебував там, вже намагався викликати поліцію, тоді як Вишневська дзвонила на номер 1545 — урядова гаряча лінія. І на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook обидві жінки опублікували фотографії, зафіксувавши правопорушення.

Крім того, було прикріплено рішення Яремчанської міської ради Івано-Франківської області про заборону використання диких тварин для фото і відеозйомки і торгівлі опудалами тварин і птахів на території міста Яремче.
Жінки просять дзвонити всім, кому не лінь, на гарячу лінію, так як це безкоштовно і припустили, що це може допомогти. У понеділок Наталія Вишневська займатиметься пошуком екоінспектора Руслана Чорненького.

Ірма Вітовська-Ванца найбільш відома українцям за роллю Лесі в серіалі "Леся+Рома".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі голодних і замерзлих малюків знайшли на звалищі, терміново потрібна мама.

Як повідомляв "Знай.ua", кияни повстали проти вбивств тварин: "Зазирни в очі своїй шубі"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua писав, у Чернівцях нелюд, побив беззахисного пса, піде під суд-серце не витримало