Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася кумедним фото-колажем, показавши на власному прикладі результати схуднення після пологів.

Так, на першому кадрі красуня позувала з величеньким вагітним животиком три роки тому, коли на світ з'явилася її маленька донька Мія. Раніше Аніта зізнавалася, що за період вагітності з 56 кілограм встигла набрати вагу майже до 80 кіло, а після пологів пішло лише 8 з них. Позбутися зайвої ваги виявилося зовсім непростим завданням, проте артистці вдалося схуднути на 19 кілограм, зараз її вага становить близько 52 кг завдяки правильному харчуванню і тренуванням. Зараз щаслива матуся може блиснути стрункими ніжками, сталевим пресом, підтягнутим тілом.

Колажик такий вийшов «красивий», що треба його зберегти, як оберіг 😅 😅 😂

Фолловери не пройшли повз: "спасибі за відвертість 😂 🙌 🏼 наочний приклад того, що немає неможливого-було б бажання, і сила волі", "дуже круто виглядаєте))) 😚 🍓 а вагітність це смачно завжди😁", "вагітна жінка завжди красива 💖", "ой, відчуваю, скоро буде нова фотка на сайтах по типу "він їла тільки корінь імбиру" або "всього три продукти, без спорту, для схуднення".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще