Христина Решетник - матір, тележурналістка і дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника — зізналася, що задоволена своїм життям. При цьому справлятися з материнством їй вдається навіть без допомоги няньок, про що вона й розповіла у проєкті "СильнаЯ".

Читайте Знай в Google News!

"У соціальних мережах дуже багато пишуть. Перше питання, яке завжди цікавить - «Хто вас фотографує?». Це просто люди, які можуть проходити. «Та нічого, у вас точно няні там, бабусі, а ви розповідаєте». Люди, як би їм не пояснював, все одно впевнені, що за нами їздить в подорожі свита нянь. Допомагала часом моя мама, бабуся іноді. Але це дуже рідко. Насправді ніхто з нами не живе. І це дивує людей. Можна абсолютно спокійно обходитися без допомоги. Звичайно, якщо вона є, не варто відмовлятися", — заявила жінка.

Григорій Решетник, фото: СТБ
Григорій Решетник, фото: СТБ

Однак Христина не робить акцент у сімейному житті лише на дітей. "Важливо іноді з коханою людиною залишатися удвох. Піти в кіно або прогулятися в парку. Діти дуже швидко виростають. Вони в 18 років і навіть в 15, мені здається, живуть своїм життям. А з чоловіком вам треба прожити все життя, якщо ви дійсно любите і цінуєте один одним. У нас є правило з Грицем. Коли діти лягають спати, ми 15 хвилин п'ємо чай, розмовляємо про все, що було за день. Це дуже нас зближує. І показує, що ми один для одного все одно є центром всесвіту. Дітей ми обожнюємо. Це дуже здорово, коли їх багато. Коли вони обіймають, цілують - це незрівнянні відчуття і почуття. Але над відносинами потрібно постійно працювати. Якщо забувати одне про одного, це дуже швидко може піти. Зійти на нуль. Тому ми часто вириваємося. Іноді я прошу батьків. Вони забирають дітей. І до карантину ми намагалися на 2-3 дні їхати", - стверджує дружина відомого телеведучого.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дантес у свій день народження показав, що йому дозволяє Дорофєєва