Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину. Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. А в цей раз артист показав, як відзначає день народження на карантині. Виявилося, Дантес відвіз дружину в Одесу, і показав нові фото з яхт-прогулянки.

На новому знімку можна побачити Вову і Надю, він на передньому плані позує в чорних шортах і білій сорочці з електронною сигаретою в руці. Його кучеряве волосся розпатлане морських бризів, він не дивиться в камеру. А от за його спиною на задньому плані видно Дорофєєву в сексапільному рожевому купальнику, яка захоплена чимось своїм. У підписі до фотографії Дантес жартівливо розповів, що йому дозволила Надя в день народження: "У мої 32 дозволили бути на передньому плані. Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.