Оскароносний голлівудський актор Меттью Макконахі вперше розповів у своїй автобіографії "Зелені вогні", що його батько Джеймс помер у 1992 році під час заняття коханням з дружиною Кей. Про це пише видання Page Six.

Читайте Знай в Google News!

"Мені подзвонила мама і сказала, що тато помер. У мене підкосилися коліна. Я не міг повірити в це. Він був моїм батьком. Ніхто і ніщо не могло його вбити, крім мами", - поділився знаменитість.

За словами Меттью, батько завжди говорив, що помре в ліжку з коханою дружиною. Актор повідомив, що після статевого акту у батька стався серцевий напад, який і став причиною смерті.

Як зазначив Макконахі, у його батьків були складні стосунки – він порівняв їх з Тихим океаном під час шторму. Подружжя двічі розлучалося і тричі вступало в шлюб. При цьому, на думку зірки, в їхній родині завжди панувало кохання.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Меттью Макконахі знімався в таких фільмах, як "Далласький клуб покупців", "Інтерстеллар", "Вовк з Уолл-стріт" і "Джентльмени". Актор також зіграв у першому сезоні серіалу "Справжній детектив". Всього його фільмографія налічує понад 60 картин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Меттью Макконахі показав, як за хвилину зробити маску з трьох предметів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Орландо Блум виявився ідеальним батьком: "Коли вона з'явилася на світ...".

Також портал Знай.uа писав, що Бред Пітт хоче відсудити опіку над дітьми, Джолі втомилася: голлівудське розлучення триває.