Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим.

Читайте Знай в Google News!

Але її життя триває. Так, Гросу поділилася з шанувальниками чудовою новиною – вона отримала срібну кнопку YouTube за 100 тисяч підписників на своєму каналі. На опублікованих кадрах співачка позує в красивій вечірній сукні з чорними каменями, а в руках тримає заповітну кнопку.

"Ура😍 мене привітав #youtube і нарешті до мене дійшла ця ютубовська кнопочка, а це значить, що вас зі мною вже там цілих 100 000🤗 🤗 🤗 Дякую!!! Дякую що ви є))) за вашу підтримку))) вашу любов)) Ваші лайки)) коменти)) і дуже цінні для мене слова❤️ хто ще не підписаний - чекаю на своєму Ютуб-каналі😊 і люблю люблю люблю 🤗" - написала Аліна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу після розлучення відкрила завісу особистого життя: "Той особливий вечір".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу після розлучення засвітила струнку фігуру прямо в парку: "Який у Вас розмір?".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу після розлучення з чоловіком пережила ще одну втрату: "Серце розривається".