Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний знімок, позуючи в затишній домашній обстановці і показавши, як готується до Хелловіну 31 жовтня, адже за останні роки свято стає все більш популярним в нашій країні.

Так, артист приміряв яскраву футболку салатового кольору, гордо демонструючи на лівій руці предмети "страшного" декору - три маленьких свічки у вигляді гарбуза, привида і монстра. При цьому сам шоумен позував з щетиною на обличчі, а таким його можна побачити достатньо рідко.

Підготовка до #halloween стартувала ))) А ви готуєтесь? )))

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Як виявилося, більшість українців не вважають Хеллоуїн святом, а деякі навіть засудили Юрія: "Не готуюся, не зовсім розумію це свято, воно навіть не свято", "Це не наше свято", " і ви туди ж! Це свято пропагують з усіх боків: соцмережі, телебачення, дитячі мультики! Яке відношення Halloween 🎃 має до нас? У нас є свої прекрасні добрі і світлі свята.", "Ми його не святкуємо, ми в ньому живемо".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше