Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість повідомила радісну новину - 2 жовтня відбулася довгоочікувана прем'єра її кліпу на пісню "Тonight". Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що через всього кілька днів ролик встиг набрати більше мільйона переглядів на YouTube. Так, артистка ще й показала, як створювався кліп, адже Мішель і її команда змінили 9 локацій, більшість з яких були під Києвом, зйомки тривали в цілому 25 годин (3 дні).

Пройшли два тижні після виходу кліпу!!! І прийшов час для того щоб поділитися з вами making off!!! Приємно дивитися! Посилання в сторіз

Фолловери не пройшли повз: "Було так цікаво дивитися, як проходили зйомки😻", "Кращий Making-off😍Було дуже цікаво дивитися😍😍💗", "Кліп 💣", "Взагалі дивитися процес зйомок дуже цікаво😍, але якщо це зйомки кумира😌, айй🔥❣️".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.