Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали фото-колаж, на якому запропонували порівняти, який з образів Тіни з шоу "Танці з зірками" подобається українцям більше.

Так, на першому кадрі виконавиця приміряла чорну коктейльну сукню від британського дизайнера грузинського походження David Koma. Чорне вбрання було суцільно вкрите паєтками і підкреслювало стрункі ніжки, а також пишні груди в глибокому декольте. На другому ж кадрі артистка постала в сукні від дизайнера Alexandre Vauthier, а жіночний образ доповнила яскраво-червоними туфлями-човниками на високих підборах, а також нюдовим макіяжем.

Який з цих образів ведучої «Танці з зірками» (@tanci1plus1) Тіни Кароль (@tina_karol) вразив тебе більше? 😍 Ділись своєю думкою у коментарях і дивись дев'ятий прямий ефір головного танцювального шоу країни вже цієї неділі о 21:00 на 1+1.

Фолловери почали вибирати, але їх думки розділилися: "Вона завжди красива і в будь якому образі❤️😍"," неможливо вибрати❤️😻"," Тіна прекрасна у всьому"," Обидва образи суперові тому що без червоної помади😍"," в червоній сукні","Тіна прекрасна в будь-якому образі 😍 😍 але 1-Це любов😍 💜".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.