Олена-Крістіна Лебідь-одна з найпопулярніших українських телеведучих. Її проект" Аферисти в сітях", знайшов колосальну популярність серед жителів нашої країни. Однак незважаючи на всі її зусилля, люди досі продовжують "наступати на граблі", через що їхні акаунти зламують. Тому Лебідь знайшла оригінальний спосіб нагадати людям про безпеку.

Олена-Крістіна а виклала фотографію, на якій вона купається в озері разом з коханою собачкою. "А ось і моя найвдаліша фотка", жартівливо підписала фотографію телеведуча. Однак під цим підписом вона розмістила довгий пост про те, як захистити свій аккаунт від злому. "Сьогодні з ранку - 14 повідомлень від вас-зламали АККАУНТ, SOS!!!", написала Лебідь.

Головна "аферистка" країни нагадала людям, що шахраї не дрімають, і не можна переходити за посиланнями, які надсилають в директ. "Запам'ятайте, посилання надсилають з інтригою!!! Щоб вам захотілося натиснути!! Типу " воу, я за тобою вчора стежив - навіть відео зняв, зацени!! (І ПОСИЛАННЯ!). ОСЬ ЦЕ І Є ПАСТКА!!! Ваша цікавість штовхне Вас натиснути", написала Лебідь. Олена-Крістіна ще раз закликала людей не переходити за посиланнями, які надсилають невідомі особи, і ставитися до них критично.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше повідомляли, у Топалова запідозрили анорексію: "Причин не жерти не бачу".

Як повідомляв Знай.uа, "Сергій пі * * обол": коханка Тарзана матом відреагувала на слова про її сурогатне материнство.

Знай.uа писав, "Стерти пам'ять": Сергій Бабкін пояснив, яке горе спіткало кохану дружину.