Актриса Анастасія Заворотнюк вже другий рік бореться з пухлиною головного мозку, а шанувальники продовжують стежити за будь-якою інформацією дотичного свого кумира. Однак родичі досі зберігають мовчання, а її старша дочка Анна паралельно активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де радує передплатників новими знімками.

Читайте Знай в Google News!

Вона вміло обеззброює шанувальників посмішкою з запаморочливими ямочками на щоках. А зараз вона вирішила поекспериментувати і шокувала своїх передплатників новим знімком з рожевим волоссям. Їх доповнює білосніжний спортивний костюм і кричущий макіяж.

"Море - моє життя, мої думки дельфіни. Розповісти вам в сторіс як міняти колір волосся і одягу на фото?",- написала вона під фотографією. Тому фанати заспокоїлися, так як експеримент стався лише з фотознімком і не торкнувся шикарні локони в реальному житті.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Так розкажи. Бачу, що іноді змінюють колір волосся, а як це роблять не знаю", "Я і правда подумала", "Дааа Анют. Теж так би хотіла. Вам дуже йде", "Було б круто! Красуня", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк епічно висловилася про Фреймут: "Бліда, як ніби після електрофорезу"

Як повідомляв "Знай.ua", Наташа Корольова наставила Тарзану "ответочку" з Галкіним: "Все буде добре!"

Знай.ua писав, Софія Ротару забула про сімейне життя після трагедії: навіки віддала своє серце