Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики. Але цього разу Оля показала миле фото, а в підписі до нього поділилася корисним лайфхаком, як боротися з автохамами.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ольга позує на світлому тлі, вона сидить у витонченій позі на білій табуретці. Перед камерою телезірка з'явилася в цікавому образі – на ній широкі чорні штани і білосніжна блузка оригінального фасону, поверх якої вона одягла темну жилетку. У підписі до фотографії Фреймут написала: "Посмішка здатна вирішувати навіть безпросвітні конфлікти. Коли я за кермом, а водій сусідньої машини дратується, матюкається і витягує довгий палець, я посміхаюся крізь скло, і він скручує його назад в жменьку". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.