У суботу, 24 жовтня, відбувся черговий випуск "МастерШеф-10". Вже з перший конкурсах на кухні панувала напружена атмосфера. І не всім вдалося з ними впоратися.

Читайте Знай в Google News!

У випробуваннях судді вирішили перевірити майстерність кулінарів на швидкість і за 20 хвилин вони намагалися приготувати якомога більше копій страви і отримати за це гроші.

На конкурсі чорних зібралася досить велика компанія: Дмитро Баліта, Іван КОЗИР, ОЛЕКСАНДР Горчаков, Марина Шмалько і Богдан Петрушенко. Завдання учасників були заховані під коробками-загадками. Кожному кухареві дісталися фігурки різних працівників: лісник, таксист, медбрат та ін.На приготування страв з фігурками судді виділили 1,5 години.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Не вдалося добре впоратися із завданням Івану козирю. І він невдало приготував бісквіт для своєї страви, що дуже розлютило Ектора Хіменес-Браво. Він зазначив, що на 8 тижні учасники повинні легко справлятися з приготуванням класичних страв. Саме він цього тижня покинув проект.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кулінарів-аматорів на " МастерШеф "вивезли в ліс, хто не зміг пройти" полювання на продукти " з вудкою і опаришами.

Як повідомляв Знай. ua, суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки.

Також Знай. ua писав, що кулінари-аматори на "МастерШеф" без слів приготують відоме блюдо, мінімум підказок і годину часу.