Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур, яка пережила важку онкологічну хворобу у своєму Instagram розповіла, як ходила голосувати. За словами телезірки, вибори в умовах пандемії коронавірусу проходять за всіма правилами часу - на виборчих дільницях є антисептики, люди дотримуються дистанції, а члени комісії стежать за порядком.

Читайте Знай в Google News!

"Паспорт - свій. Ручка - своя. Маска - є) Я вже проголосувала. Процес на нашій дільниці виглядає спокійним, організованим і навіть зворушливим. Бо частина свідомих громадян таки вчитуються в біографії претендентів. Хоча б перед входом: хоч варто це зробити ще вдома. Санітайзери - на вході. Я б іще поставила когось там: щоб нагадував про необхідність продезінфікувати руки.

Входів кілька: щоб виборці з різних частин дільниці не перетинались зовсім. Черги особливої немає. Але спеціальні люди стежать, щоб біля столів з бюлетенями не збиралося більше трьох чоловік: так їм сказали в ЦВК. Про дистанцію люди пам'ятають самі. Члени комісії - в масках. Кабінок у нас вистачає. І вихід - в протилежний частині зали. Словом, про безпеку дбають. Можна йти голосувати. І це таки варто зробити) Бо ваша позначка в бюлетені - найкраща оцінка нинішнім політикам. І тим, хто при владі. І тим, хто до неї проривається.

Ну а як зреагувала вся країна на ці унікальні місцеві вибори в час пандемії - розкажемо сьогодні у спецвипуску ТСН-тижня. Вже зранку зареєстровано 6 кримінальних проваджень, тож день буде непростим. Але цікавим. Мої колеги працюють по всій Україні. І враження будуть - з перших вуст. Безпечного вам голосування! Чекаємо - о 19.30 на 1+1. За зимовим часом, до речі", - розповіла телеведуча в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.