Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила архівні уривки з кліпу на пісню "Изменница", де вела стареньку "Волгу", трепетно привітавши численних фанатів з Днем автомобіліста 25 жовтня. Красуня згадала свій первший водійський досвід, який виявився не особливо вдалим, проте трапився досить рано - в 15 років. Тоді Наталя витягла у тата ключі від "Таврії", щоб з'їздити з подружкою за колготками і похвалитися перед хлопчиками.

А ви вмієте водити автомобіль? Який ваш стаж? Які історії пов'язані у вас з водінням? Всіх автолюбителів і водіїв вітаю з професійним святом! 🚘 Моя перша машина - біленька Таврія, яких у тата було дві. Одну він використовував, щоб їздити, а другу - для запчастин 😂 Я жартую, але приблизно так і було. Одного разу я у тата, поки він спав, тихенько витягла з кишені ключі і з'їздила з подружкою за колготками, щоб покрасуватися перед хлопчиками, і, поки натискала педаль зчеплення, буквально задивлялася на хлопчиків по діагоналі назад, а машина акуратненько скотилася в кут будинку. Ми йшли додому, я плакала, а тато, коли прокинувся і дізнався про скоєне, реготав і говорив: "Ти скажи мені відразу, чи треба з собою вантажівку цегли привозити, щоб відремонтувати будинок?" 😁 Тоді мені було близько п'ятнадцяти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".