Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 35-річна артистка поділилася думками про вдячність, тим самим відповівши всім заздрісникам і "диванним" експертам.

"Вміння цінувати і подяка. Дві якості, які вважаю невід'ємними у будь-якого, хто загадує бажання, і в принципі бажає жити краще. Так влаштований світ! І це просто негласне правило. Найчастіше про нього мовчать, але його точно знають люди, які чогось домоглися.

На противагу додаються скиглії та заздрісники. Ті, хто вважає, що комусь пощастило. А самі ніколи не скажуть дякую, не помітять, елементарно промовчать... Такі, завжди будуть отримувати маленьку зарплату, писати злі коментарі і рахувати чужі гроші. Вони завжди будуть поруч, щоб кожен раз, тобі нагадувати "що там на дні".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Ми не можемо чекати хороших часів, поки нам дають поради нероби, поки нас вчать ті, кого ніхто не питає. Ми можемо радіти життю. І говорити дякую собі. Ми можемо робити добрі справи кожен день. Починаючи з себе. Хіба це не привід, щоб бути вдячним?" - написала Астаф'єва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва в одній білизні показала вдвічі більше звичайного.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздвоїлася заради Playboy: грудей багато не буває.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва знялася в новій інтригуючій фотосесії для журналу Playboy.